Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Otthon 11 négyzetméteren



kis lakás kis terek otthonos

Valahányszor mini házakról gyűjtünk képeket, felmerül bennünk, hogy milyen lehet egy ilyen kis dobozban élni, és az alapján értékeljük őket magunkban, hogy mennyire tudjuk elképzelni egy napunkat, hétvégénket benne a képek alapján. És bár tudjuk, hogy sok múlik a fotóson, a kamerán és az utómunkán, ahogy a fényeken is, ez az apró ház megdobogtatta a szívünket. Persze sokat nyom a latban, hogy a ház mobilitását kihasználandó (lévén, hogy kerekeken áll és mozgatható) a környezet is magával ragadó, hiszen ki ne szeretne egy természet által körülölelt, napfényes lakban eltölteni pár napot?

Tovább
0

Térelválasztás üvegfallal 37 m²-en



kis lakás kis terek üvegfal skandináv stílus térelválasztás

Végre egy kis lakás, ahol a térérzetnövelés oltárán nem a sötét színeket áldozták fel a tulajdonosok - gondolhatják többen ennek a svéd otthonnak a képeit nézegetve. Már-már egyértelmű, ha nem kizárólagos megoldása a kisebb alapterületű lakásoknak a natúr színpaletta használata, és sokan ódzkodnak is a csupán fehér szín használatától. Mi nem tartozunk ugyan közéjük, mert kifejezetten szeretjük a világosan ragyogó, üde fehér enteriőröket, mégis be kell látnunk, hogy ez a belső tér kifejezetten jól sikerült, a szürkés-kék színvilág uralma ellenére is.

Tovább
0

Szépséges előszobák



előszoba inspiráció válogatás

Az első dolog, amivel egy otthonba lépve találkozunk, az előszoba. Az első benyomás márpedig az egész lakásról alkotott képünkért, az enteriőr hangulatáért, összhatásáért is felelős - érdemes tehát odafigyelnünk erre a -legtöbbször- kis vagy éppen szűkös helyiségre is. Legyen hely, ahol az ember leveheti a cipőjét kényelmesen, legyen hely a kabátoknak az akasztón, legyen hely a táskáknak, ernyőknek - de legyen dekoratív, hívogató is az előszobánk.

Tovább
0

Ilyen egy otthonos lakás 46 m²-en



otthonos beton fa elemek

Otthonos lakások kialakítását kapta feladatul egy építészeti stúdió egy korábbi gyárépület területén. Ez az otthon az egyik projektjük - a feladat: negyvenhat négyzetmétert hívogató és meleg hangulatúvá varázsolni, minél inkább egy légtér meghagyására törekedve. A helyiségeket így egyéb térelválasztó megoldásokkal oldották meg.

Tovább
0

Nyitott konyhapolcok szekrény helyett



konyha polc

Ha konyhánk kialakítására vagy felújítására kerül a sor, a tárolás megoldása az egyik sarkalatos pont. Legyen elég pakolófelület, de praktikus, kényelmes is legyen, azaz elférjünk, de találjuk is meg, amit keresünk. Bár a konyhaszekrények uralma töretlen, hiszen azon felül, hogy praktikus, mélységgel rendelkező funkciójuk van, a konyha alap megjelenéséért, a designért is nagy részben felelnek, érdemes elgondolkodni a nyitott polcfelületek használatán is.

Tovább
0

Reblog