Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Tárolás 23 négyzetméteren



kis lakás kis terek tárolás helykihasználás

A kis alapterületű otthonoknál gyakori kihívás a kellő tárolófelület megoldása. Ebben a svéd lakásban nem csináltak belőle problémát, az egyik falfelületet padlótól mennyezetig beépítették szekrénnyel, és mivel esztétikusan olvad a sok fehér ajtó az azonos színű falsíkba, dekorációként is remekül működik.

Tovább
0

Mennyezet fából? Igen!



mennyezet fa burkolat

Nem csak padló-, vagy fali burkolatként alkalmazható, hazai viszonylatban mégis elég ritkán látni példát arra, hogy a fát mennyezeti megoldásként használják az otthonokban. Pedig meghitt melegséget kölcsönözhez a belső térnek, rusztikus bájat vagy éppen letisztult, modern hatást adva az enteriőr megjelenéséhez.

Tovább
1

Praktikus elrendezés 31 m²-en



kis lakás kis terek garzon pasztell

Ez a 31 négyzetméteres lakás két lehetőséget hagyott a tulajdonosának a hálórésszel kapcsolatban: vagy a bejáratnál, a gardróbszobában, vagy fölötte lehetett kialakítani. Mindkét verzió kompromisszumokkal jár, de az utóbbival természetes fény is jut az alvókuckóba, ami nem elhanyagolható szempont akkor sem, ha éjszaka nincs rá szükség.

Tovább
0

Kreatív megoldások 53 m²-en



kreatív elrendezés galéria

Ha már 3 méternél is nagyobb belmagasság állt rendelkezésre, ennek a svéd lakásnak a berendezésénél vertikális kialakításra törekedtek a lakberendezők. Plafonig érő könyvespolc, a konyha fölé költöztetett hálószoba és egy teljes tükörfal teszi különlegessé az egyébként természetes fényárban úszó, sok-sok zöld növénnyel díszített és skandináv stílusjegyekkel operáló otthont.

Tovább
0

Meseszép nyaraló Portugáliában



nyaraló fa natúr színek

Fehér, világoskék és sok meleg hatású fa - ez adja ennek a portugál nyaralónak a hívogató és letisztult báját. A lakberendező hölgy nem óvatoskodott a kékkel és azúrral, ahogy egy-egy domináns szín használatával általában szokás, ellenkezőleg: inkább engedte, hogy ellepjék az egész enteriőrt.

Tovább
0

Reblog