Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Stúdióból buja zöld kertes ház



kis lakás kis terek kertes ház átalakítás felújítás


Ennek az 52 négyzetméteres, buja zöld növényzetbe burkolt madridi háznak az átalakítását egy építészeti stúdió kapta feladatul. A fiatal tulajdonospár egy megkötéssel élt a felújítási munkálatok kapcsán: a festő stúdió régi dolgozószobáját hagyják meg eredeti szerkezetében, ugyanis a ház korábban az egyikük édesapjáé volt.

Tovább
1

Budapesti 27 m², újragondolva



kis lakás kis terek modern skandináv stílus átalakítás felújítás

Ha egy lakás kicsi, sötét, földszinti, és még az elrendezése is hátrányos, nem sokan szeretnek bele első látásra. Ennek a Budapest belvárosában található, 27 négyzetméteres garzonnak az új tulajdonosai viszont meglátták a lehetőséget a komor falak között, és úgy döntöttek, lakberendező segítségét kérik az új enteriőr kialakításához. A céljuk nem titkoltan rövidtávú kiadás, ennek megfelelően került kialakításra a belső tér.

Tovább
0

Pasztell színek és 40 m²-es kert



pasztell színek felújítás otthonos

Olyan otthonos spanyol házat találtunk az interneten böngészve, hogy azonnal beköltöznénk, ha lehetne, minden négyzetcentiméteréért rajongunk. Lássuk!

Amikor 20 évvel ezelőtt egy házaspár rátalált erre az ingatlanra, az omladozó falak sem vették el a kedvüket a vásárlástól, miután meglátták a hozzá tartotó 40 négyzetméteres kertet. Azonnal neki is láttak a felújítási munkálatoknak - hogy minél több pénzt megtakarítsanak, külső segítség nélkül.

Tovább
0
12
»

Reblog