Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Nyitott konyhapolcok szekrény helyettkonyha polc

Ha konyhánk kialakítására vagy felújítására kerül a sor, a tárolás megoldása az egyik sarkalatos pont. Legyen elég pakolófelület, de praktikus, kényelmes is legyen, azaz elférjünk, de találjuk is meg, amit keresünk. Bár a konyhaszekrények uralma töretlen, hiszen azon felül, hogy praktikus, mélységgel rendelkező funkciójuk van, a konyha alap megjelenéséért, a designért is nagy részben felelnek, érdemes elgondolkodni a nyitott polcfelületek használatán is.

Tovább
0

20 konyha a fehér és fa kombinációjábankonyha skandináv stílus inspiráció válogatás

Ha tiszta, üde hatásra törekszünk, érdemes a fehér színhez nyúlnunk, bármilyen helyiség kialakításáról is legyen szó. Ha meleg összhatás a cél, használjuk a fa puhító barnaságát, világostól sötétig, bármilyen árnyalatban. Ha tiszta, ragyogó és otthonos, hívogató konyha a cél, kombináljuk ezt a két színt, és nem lőhetünk mellé!

Tovább
0

25 különleges konyhacsempekonyha konyhacsempe válogatás

Konyhánk hangulata nagyban függ a helyiségben használt hidegburkolatoktól, különösen a fali csempékre igaz ez; ezért is fontos, hogy körültekintően válasszuk ki őket. Egyre egyedibb, különlegesebb palettából válogathat, aki konyhafelújításra adja a fejét, nemcsak a színeket, de a formákat, méreteket, anyagokat is tekintve. Bár egy-egy merész, markáns árnyalat, forma csábító lehet, különösen, ha maga a konyhabútor és a padlóburkolat/járólap letisztult, visszafogott és egyszerű, gondoljunk arra is, hogy öt-tíz évvel később is tudnánk-e szeretni az összhatást.

Tovább
0

25 variáció U-alakú konyhárakonyha inspiráció l-alakú konyha

A rendelkezésre álló tér formája, adottságai nagyban befolyásolják a konyhánk kinézetét, így érdemes az adott elrendezéshez igazítani a stílusát is, hogy ne csak praktikus, de kényelmes, hívogató is legyen a végeredmény.

Tovább
0

25 konyha, amiből érdemes ötletet lopnikonyha legszebb inspiráció

Hófehér összhatás egy kis csavarral, meleget sugárzó fa elemek, cementlapok vagy metrócsempék, markáns színű konyhabútorok vagy téglafal - ahány konyha, annyiféle stílus képviselteti magát az alábbi válogatásban, egyben azonban megegyeznek: mindegyikük harmóniát sugároz, hívogató és különlegesen szép.

Tovább
1
«
12

Reblog