Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Garázsból minilak



kis lakás kis terek átalakítás felújítás garázs alvógaléria

Egy évvel otthona megvásárlása után egy floridai tulajdonos pár úgy döntött, ideje hozzányúlni a kertben elhanyagoltan álló garázshoz, és egy csendes kis olvasó-vendégházzá alakítani. A házukhoz plusz életteret a limitált hely miatt nem tudtak toldani, ellenben egy 37 négyzetméteres garázs is járt az ingatlanhoz, amikor megvették, épp csak sohasem használták.

Tovább
0

Belső kétszintes otthon, 49 m²-en



belső kétszint galéria lépcső pasztell

A nagy belmagasságot kihasználandó, ennek a svéd otthonnak az új tulajdonosa vertikális helyhasznosítással álmodta újra az enteriőrt. Szerette volna, ha a konyha és a fürdőszoba az első szinten helyezkedik el, míg egy tágasabb hálószoba egy mini ráadás nappalival a második szintre kerül.

Tovább
0

Jól kihasznált, otthonos 34 m²



kis lakás kis terek skandináv stílus hálógaléria helykihasználás

Bár ennek a stockholmi garzonnak a tulajdonosa kifejezetten kiadás céljából vásárolta a lakást, nemcsak összecsapta a végeredményt, hanem kifejezetten lakályos, élhető és praktikus otthonná varázsolta a felújításra váró alapterületet.

Tovább
0

Tetőtérben, 32 négyzetméteren



kis lakás kis terek galéria tetőtér

Ennek a kis, tetőtéri lakásnak az új tulajdonosai egy belsőépítész stúdiót bíztak meg az átalakítási munkálatokkal Spanyolországban. A fiatal pár egy bohém hangulatú városi kuckót szeretett volna a korábban elhanyagolt, sötét lakás falai közé varázsolni, és a hozzáértő csapat segítségével sikerült is az álmuk.

Tovább
0

Kreatív megoldások 53 m²-en



kreatív elrendezés galéria

Ha már 3 méternél is nagyobb belmagasság állt rendelkezésre, ennek a svéd lakásnak a berendezésénél vertikális kialakításra törekedtek a lakberendezők. Plafonig érő könyvespolc, a konyha fölé költöztetett hálószoba és egy teljes tükörfal teszi különlegessé az egyébként természetes fényárban úszó, sok-sok zöld növénnyel díszített és skandináv stílusjegyekkel operáló otthont.

Tovább
0
«
12

Reblog