Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Mobilfal 30 m²-enkis lakás kis terek praktikus kialakítás mobilfal

30 négyzetméter elég kicsi alapterület egy otthonnak, így minden praktikus és kreatív megoldásnak helye van az enteriőr kialakításánál. Ennek az olasz kis lakásnak az újratervezésénél a belsőépítészek egy innovatív és modern megoldással éltek: egy kerekeken gurítható mobilfal segít a térelválasztásban.

Tovább
0

Mini mobilház, stílusosankis lakás minilak kis terek mobilház

A mobilotthonok mellett szól kétségtelenül maga a ház "mobilitása", a lehetőség arra, hogy bármikor gondoljunk egyet, és arrébb költöztessük a kuckónkat, akár egy zöld erdő mellé, akár egy tópartra, hogy úgy utazhassunk valahova nyaralni akár, hogy ne kelljen a szállás miatt aggódnunk. A kis alapterület mellett szól továbbá, hogy rövid idő alatt végezhetünk a kitakarításával, rendben tartásával, valamint hogy a dolgaink, ruháink is mindig kéznél vannak, ráadásul rákényszerítve magunkat, hogy tényleg csak a legszükségesebbeket tároljuk. Mégis csak, ami leginkább egy mobilotthon vásárlása mellett szól tagadhatatlanul, az a költséghatékonyság.

Tovább
2

Falak nélkül, 45 m²-enkis lakás kis terek egy légtér csajos

Kis alapterületű lakásoknál megszokott, hogy a térérzet növelésének érdekében elhagyják a tömör falakat, és valamilyen más térelválasztó megoldással élnek. 45 négyzetméter azonban bőven megengedne egy nappali plusz hálót, akár egy kádas fürdőszobát és külön mellékhelyiséget is, így érdekes kivitelezés ez a falak nélküli enteriőr. És ha a falak elhagyása nem lenne elég, az egész belső tér ragyog a fehér színtől, ami visszaveri a szabadon áramló természetes fényt, ettől még nagyobb és tágasabb a térérzet. Elegáns, kicsit extravagáns, finom, nőies, gyönyörű lett a végeredmény.

Tovább
0

Otthon 11 négyzetméterenkis lakás kis terek otthonos

Valahányszor mini házakról gyűjtünk képeket, felmerül bennünk, hogy milyen lehet egy ilyen kis dobozban élni, és az alapján értékeljük őket magunkban, hogy mennyire tudjuk elképzelni egy napunkat, hétvégénket benne a képek alapján. És bár tudjuk, hogy sok múlik a fotóson, a kamerán és az utómunkán, ahogy a fényeken is, ez az apró ház megdobogtatta a szívünket. Persze sokat nyom a latban, hogy a ház mobilitását kihasználandó (lévén, hogy kerekeken áll és mozgatható) a környezet is magával ragadó, hiszen ki ne szeretne egy természet által körülölelt, napfényes lakban eltölteni pár napot?

Tovább
0

Térelválasztás üvegfallal 37 m²-enkis lakás kis terek üvegfal skandináv stílus térelválasztás

Végre egy kis lakás, ahol a térérzetnövelés oltárán nem a sötét színeket áldozták fel a tulajdonosok - gondolhatják többen ennek a svéd otthonnak a képeit nézegetve. Már-már egyértelmű, ha nem kizárólagos megoldása a kisebb alapterületű lakásoknak a natúr színpaletta használata, és sokan ódzkodnak is a csupán fehér szín használatától. Mi nem tartozunk ugyan közéjük, mert kifejezetten szeretjük a világosan ragyogó, üde fehér enteriőröket, mégis be kell látnunk, hogy ez a belső tér kifejezetten jól sikerült, a szürkés-kék színvilág uralma ellenére is.

Tovább
0

Reblog