Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Térelválasztás régi falécekkel



skandináv stílus vintage retro térelválasztás

Bár alapvetően nem pici otthonról van szó, az ablakok elhelyezkedése miatt mégis kreatív megoldáshoz kellett nyúlnia a lakberendezőnek ennek a skandináv otthonnak a kialakításánál. Mivel az ablaktalan hálórész (vagy nevezzük alkóvnak) eléggé lehangoló kivitelezés lett volna, a tulajdonos örömmel fogadta az egyedi térelválasztó ötletét.

Tovább
0

Ablakos válaszfal 37 négyzetméteren



kis lakás kis terek térelválasztás skandináv stílus

37 négyzetméterével ugyan nem számít kifejezetten apró lakásnak ez a svéd otthon, de azért ráfér a minél praktikusabb helykihasználás. A világos padló, a fehér falak és bútorok mellett egy kevésbé hétköznapi ötletet is bevetettek a tervezők: az ablak mellé költöztetett hálórészt a konyhától úgy szeparálták, hogy a főzőhelyiség is profitálhasson a természetes fényből, ugyanakkor ne legyen egymástól ajtóval elzárva a két élettér.

Tovább
0

Térelválasztás üvegfallal 37 m²-en



kis lakás kis terek üvegfal skandináv stílus térelválasztás

Végre egy kis lakás, ahol a térérzetnövelés oltárán nem a sötét színeket áldozták fel a tulajdonosok - gondolhatják többen ennek a svéd otthonnak a képeit nézegetve. Már-már egyértelmű, ha nem kizárólagos megoldása a kisebb alapterületű lakásoknak a natúr színpaletta használata, és sokan ódzkodnak is a csupán fehér szín használatától. Mi nem tartozunk ugyan közéjük, mert kifejezetten szeretjük a világosan ragyogó, üde fehér enteriőröket, mégis be kell látnunk, hogy ez a belső tér kifejezetten jól sikerült, a szürkés-kék színvilág uralma ellenére is.

Tovább
0

Reblog