Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Lehajtható ágy és praktikák 21 m²-en



kis lakás kis terek praktikus kialakítás helykihasználás

Ennek a visszafogott kis otthonnak minden négyzecentiméterét igyekeztek maximálisan kihasználni a tulajdonosok, hogy minden meglegyen, ami a mindennapi élethez szükséges. Egy ilyen elrendezésű és méretű lakásnál a lehajtható ágy tökéletes megoldás lehet - napközben kanapés nappali, éjjel franciaágyas hálószoba áll a lakók rendelkezésére.

Tovább
0

Gardróbot az ágy alá - minilak praktikusan



kis lakás kis terek helykihasználás

Amikor a rendelkezésre álló alapterület szűkös, a nappali és háló különválasztása az egyik legnagyobb kihívás egy lakás életterének kialakításánál. Márpedig ebben a svéd otthonban mindössze 23 négyzetméterrel kellett a lakóknak gazdálkodniuk, hogy valamelyest szeparálják az ágyat a konyhás nappalitól.

Tovább
0

Tetőtérben, 32 négyzetméteren



kis lakás kis terek galéria tetőtér

Ennek a kis, tetőtéri lakásnak az új tulajdonosai egy belsőépítész stúdiót bíztak meg az átalakítási munkálatokkal Spanyolországban. A fiatal pár egy bohém hangulatú városi kuckót szeretett volna a korábban elhanyagolt, sötét lakás falai közé varázsolni, és a hozzáértő csapat segítségével sikerült is az álmuk.

Tovább
0

Nappali a teraszon, 24 m²-en



kis lakás kis terek otthonos erkély

Ha egy minilakáshoz tartozó erkély/terasz majdnem akkora, mint maga a lakás, akkor elég erős a kísértés, hogy hasznos élettérként használja az ember, ne csak szimpla kiegészítőként. Ebben a svéd garzonban a lakás 24 négyzetméteréhez majdnem 20 négyzetméternyi külső tér tartozik, a tulajdonosok pedig úgy gondolták, a belső tér kialakításánál el tudják engedni a nappalit, még akkor is, ha az időjárás csak az év egy bizonyos szakaszában teszi lehetővé, hogy azt inkább a teraszon rendezzék be.

Tovább
0

Tárolás 23 négyzetméteren



kis lakás kis terek tárolás helykihasználás

A kis alapterületű otthonoknál gyakori kihívás a kellő tárolófelület megoldása. Ebben a svéd lakásban nem csináltak belőle problémát, az egyik falfelületet padlótól mennyezetig beépítették szekrénnyel, és mivel esztétikusan olvad a sok fehér ajtó az azonos színű falsíkba, dekorációként is remekül működik.

Tovább
0

Reblog