Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Praktikus elrendezés 31 m²-en



kis lakás kis terek garzon pasztell

Ez a 31 négyzetméteres lakás két lehetőséget hagyott a tulajdonosának a hálórésszel kapcsolatban: vagy a bejáratnál, a gardróbszobában, vagy fölötte lehetett kialakítani. Mindkét verzió kompromisszumokkal jár, de az utóbbival természetes fény is jut az alvókuckóba, ami nem elhanyagolható szempont akkor sem, ha éjszaka nincs rá szükség.

Tovább
0

30 négyzetméteres legénylakás



kis lakás kis terek legénylakás skandináv stílus maszkulin

A szürke és fekete különböző árnyalatai a meleg sárgával vegyítve hívogató, ugyanakkor inkább maszkulin jelleget kölcsönöznek ennek a mindössze 30 négyzetméteres, svéd otthonnak. Egy ekkora alapterületen szükség van nemcsak a kreativitásra, de a kompromisszumokra is, a hálórészt mindenképpen egy légtérben kell megoldani a nappalival.

Tovább
0

Stílusos 18 négyzetméter



Ebben a 18 négyzetméteres párizsi lakásban a zöldes szürke árnyalatok és a fehér kombinációja, valamint az ötletes elrendezés adja a tágasabb térérzetet, a sötét fa elemek pedig eleganciát kölcsönöznek az enteriőrnek. Egy kinyitható kanapé nappali ülőgarnitúraként és éjjeli fekhelyként is funkcionál, kompakt, de mégis élhető megoldással.

Tovább
0

Így is lehet lakni 19 m²-en



Bár a hely szűkössége miatt adta volna magát, ebben a svéd garzonban mégsem nyúltak a fehér optikai térnövelő hatásához a tulajdonosok, inkább a puha, meleg szürke árnyalat egységébe burkolták a belső teret.

Tovább
1

Ide beköltöznénk!



álomlakás beköltöznénk sötét padló otthonos skandináv stílusA sötét tölgyfapadló a ropogósan üde, fehér falakkal; a kényelmes, otthonos elrendezés; a letisztult dizájn; a makulátlan-fehér konyha; az összhatást puhító, meleg pasztellszínek, vagy a nappaliból kilépve ránk váró terasz és belső kert-e a kedvenc részünk, nehéz eldönteni. Lehet, hogy inkább az egész otthont átjáró természetes fény és a levegős, tágas érzetű helyiségek teszik, vagy épp az, hogy a színek úgy egészítik ki egymást, amitől az egész enteriőr hangulata harmóniát áraszt, de ez a lakás azonnal a szívünkbe lopta magát.

Tovább
1

Reblog