Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Újrakezdés 17 négyzetméteren



kis lakás minilak kis terek mobilház

Festetlen, durva falemezbe burkolt, egyedi külsejével olvad a tájba ez a mindössze 17 négyzetméteres ausztrál otthon. Egy helyi lakos szeretett bele az eredetileg csak kiadásra szánt miniotthonba. Férje halála után tökéletes helyszínnek találta az újrekezdéshez, és azonnal megvásárolta.

Tovább
0

Inspiráló lak, 22 m²-en



kis terek kis lakás mobilotthon minilak

Ez a 22 négyzetméteres miniház olyan utazóknak nyújt átmeneti, komfortos otthont Új-Zélandon, akik hosszabb időszakra szeretnék meglátogatni családjukat vagy barátaikat a festői környzetben. Egy mini-mobilházak építésével foglalkozó cég egyik gyöngyszeme ez a Csendes-óceán déli részére és bujazöld fenyőerdőre néző házikó.

Tovább
0

23 négyzetméteres álomház



kis lakás minilak kis terek kis otthon mobilház

Egy mini, mobilházakkal foglalkozó amerikai cég egyik legújabb modellje nagy belmagassággal és hatalmas ablakokkal reflektál a szokásos kis alapterülettel kapcsolatos kihívásokra.

Tovább
0

Meseszép otthon 33 M²-en 



kis lakás minilak kis terek maszkulin modern

Meglepően nagy tárolóhellyel és különböző munkaterületekkel rendelkezik ez mindössze 33 négyzetméteres otthon Észak-Kaliforniában - mindene megvan, amire a tulajdonosnak, egy fiatal szabadúszó fotósnak szüksége van.

Tovább
0

29 m²-es otthon, parasztház stílusban



kis terek kis lakás minilak mini otthon

Nem tudunk betelni a mobilház-megoldásokkal, így megint csak egy kerekeken álló miniotthont hoztunk a blogra, méghozzá parasztház stílusban. A házhoz tartozik egy hívogató terasz is, kerti asztallal és padokkal, valamint egy medencével. A fehérre festett guruló házban egy fiatal házaspár él két lányával Kanada legnyugatibb részén.

Tovább
0
«
12

Reblog