Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

23 négyzetméteres álomház



kis lakás minilak kis terek kis otthon mobilház

Egy mini, mobilházakkal foglalkozó amerikai cég egyik legújabb modellje nagy belmagassággal és hatalmas ablakokkal reflektál a szokásos kis alapterülettel kapcsolatos kihívásokra.

Tovább
0

Miniotthon kompromisszumok nélkül



miniotthon miniház kis terek

Akármilyen népszerű és költséghatékony megoldás is, a miniház általában mégiscsak egyet jelent a megalkuvással. Ha egy akkora otthonba akar valaki mindent bezsúfolni, ami elég kicsi ahhoz, hogy egy teherautó húzza maga után, szigorú döntéseket kell meghoznia arról, hogy mi az, ami fontos és mi az, ami elengedhető az életében.

Tovább
0

Vidám otthon 13 négyzetméteren



kis lakás mini otthon kis terek színes otthon helykihasználás

Egy kis nappali, étkezőasztal, konyhasarok, hálószoba, mini fürdőszoba - ez mind megvalósítható 13 négyzetméteren! Ebben a kis, vidám kuckóban legalábbis sikerült mindegyik helyiséget, sarkot kialakítani - méghozzá úgy, hogy a világos színek, a jól bevált fehér burkolatok és melegséget sugárzó fa elemek mellett rengeteg vidám, üde szín is helyet kapott a falak között.

Tovább
0

44 éves lakókocsi felújítva



kis terek mobilotthon előtte utána felújítás

Egy amerikai anya-lánya tervezőpáros kemény fába vágta a fejszéjét: egy 1976-os trailer felújítását tűzték ki célul néhány évvel ezelőtt. Ugyan korábban sosem volt ilyen lakóautójuk, most első látásra beleszerettek az Airstream nevű modellbe, és végül két évnyi keresgélés után kiválasztották a tökéletes vintage modellt.

Tovább
0

29 m²-es otthon, parasztház stílusban



kis terek kis lakás minilak mini otthon

Nem tudunk betelni a mobilház-megoldásokkal, így megint csak egy kerekeken álló miniotthont hoztunk a blogra, méghozzá parasztház stílusban. A házhoz tartozik egy hívogató terasz is, kerti asztallal és padokkal, valamint egy medencével. A fehérre festett guruló házban egy fiatal házaspár él két lányával Kanada legnyugatibb részén.

Tovább
0

Reblog