Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Díszpárna karácsonyra - hazai online körkép



hazai kínálat otthondekor dekoráció díszpárna ajándékötlet online körkép

Karácsonyi ajándékokat böngészhetünk már szerencsére online is, lakberendezési tárgyakat, főleg dísztárgyakat csomagolni a fa alá pedig mindig hálás ötlet. A téli hidegben pedig különösen jó érzés egy-egy puha, ölelnivaló párnával melegedni a kanapén, ezért körbenéztünk az interneten a nagyobb lakberendezési áruházak díszpárnakínálatát összehasonlítva.

Tovább
0

Álomház a Costa Braván



mediterrán álomotthon beköltöznénk nyaraló

Mi nem hiányozhat egy tengerparti házból? A puha homok, a meleg és megnyugtató színek, a modern bútorok, a mezítláb járkálás lehetősége, na és a tengerre nyíló minél szélesebb panoráma. Mindezek megadattak egy négygyermekes családnak, akik egy belsőépítész stúdió által megálmodott, majd megvalósított álomházat vásároltak Spanyolország észak-keleti részén.

Tovább
0

30 példa szobanövény dekorációra



szobanövény otthondekor

A szobanövények szerencsére virágkorukat élik a lakberendezésben, minél több, minél zöldebb, annál jobb, annál otthonosabb lehet a végeredmény. Fontos, hogy ápoljuk őket, és nemcsak azért, mert egy élőlényt gondozni kell, vagy mert meghálálja a törődést, hanem azért is, mert akkor visz igazán életet egy enteriőrbe egy-egy növény, ha friss, egészségesen zöld.

Tovább
0

Pasztell színek és 40 m²-es kert



pasztell színek felújítás otthonos

Olyan otthonos spanyol házat találtunk az interneten böngészve, hogy azonnal beköltöznénk, ha lehetne, minden négyzetcentiméteréért rajongunk. Lássuk!

Amikor 20 évvel ezelőtt egy házaspár rátalált erre az ingatlanra, az omladozó falak sem vették el a kedvüket a vásárlástól, miután meglátták a hozzá tartotó 40 négyzetméteres kertet. Azonnal neki is láttak a felújítási munkálatoknak - hogy minél több pénzt megtakarítsanak, külső segítség nélkül.

Tovább
0

Nyaralóból otthon



nyaraló átalakítás családi ház otthonos

Egy fiatal házaspár úgy döntött, elég a városi nyüzsgésből, és két gyermekükkel az addig csak nyaralóként használt házukba költözött az ausztrál Yallingupba, 300 km-re korábbi lakhelyüktől.

Tovább
0

Reblog