Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés
Négyfal

Fantasztikus ötletek a kazán eltakarásáraAz érzés, amikor van egy gyönyörű házad, amit az ízlésed szerint rendezel be és alkotsz meg, de van egy elég nagy felület, amit ha akarnál se tudnál teljesen eltüntetni, hiszen szükséged van rá. Mostanra már mindenki tudja, hogy a kazánról van szó, ami elengedhetetlen a háztartásba, de nem egy esztétikus tárgy. A szerencsésebbek meg tudják úgy oldni, hogy a garázsba, pincébe vezetik át, de sajnos kevesen vagyunk így.

Azonban mint mindenre, erre is vannak megoldások, amik még díszíteni is fogják az otthonunkat, és egyben eltüntetik ezt a fránya kazánt. 

Íme az ötletek, amik abszolút nem drágák, de annál szebbek!

Beépített megoldás

Egyszerű, nem sok költséggel járó megoldás, ami abszolút elbőjtatja a fránya bojlert. Egy tetszőleges kis ajtóra van hozzá szükség, és gipszkartonra. Ha egy picit is értesz hozzá, vagy utánanézel, te is meg tudod csinálni! 

Tolóajtó mögé vele 

A személyes kedvencem ez a megoldás. Nálunk pont akkora a fürdő, hogy az egyik oldalra simán be lehet tenni két tolóajtót, amihez még váz sem kell. Két magas ajtóra, vagy két tolóajtó szettre van csak szükség a tetszőleges színben, és már mehet is a menet! feldíszíthetjük polcokkal, hogy helytakarékosak is legyünk. Profi! 

Helytakarékos faszekrény

Ha kevés helyünk van, akkor ez lesz a nyerő ötlet. Nincs másra szükség, csak faanyagra, vagy egy faszekrényre, amit még ki is díszíthetünk esetlegesen. 

Melyiket próbálnád ki?

Képek: Pinterest

Tovább
1

Így rendezd be a fürdőszobát, hogy tökéletes legyen! fürdőszoba berendezésA mosdó kinézete mindig számottevő az életünkben, hiszen valljuk be, sok időt töltünk abban a helyiségben, így nem szabad összecsapnunk a berendezését. Az aranyszabályok mellett összeszedtem olyan elképzeléseket is, amikkel profibbnak tűnik majd a fürdőszoba kinézete - és még csak nem is egetrengető "beavatkozások".

Tovább
2

11 m²-es otthon Budapestenkis lakás kis terek lakberendezés skandináv stílus

Volt egyszer egy 11 és egy 27 négyzetméteres lakás egy budapesti, 9. kerületi ház ugyanazon emeletén, egymás mellett. Bár külön nyíló lakások voltak, korábban egy otthonként funkcionáltak - a kisebbik konyhaként, míg a nagyobban kapott helyet a nappali, valamint a háló, ahogy a fürdőszoba és a mellékhelyiség is. Az új tulajdonos azonban úgy döntött, két külön apartmanként szeretné hasznosítani az ingatlanokat, a tervezési munkákkal pedig egy profi lakberendezőt bízott meg.

Tovább
2

21 otthonos Ajándékötlet 10.000 Ft alattkarácsony ajándékötlet skandináv stílus lakberendezés online mustra

Bár az idei karácsony biztosan más lesz, mint az eddigiek, ajándékozni azért sokan fognak, fogunk, lássuk be. Az alábbi - szubjektív - válogatással azoknak szeretnék segíteni, akik szívesen választanának valamilyen otthonos, lakberendezéssel kapcsolatos ajándékot szeretteiknek, de nem szeretnének sok időt tölteni a kínálat böngészésével, akár online, akár valamelyik bútoráruház helyszínén. Avagy: megnéztem, kiválogattam, hogy neked már ne kelljen.

Következzen a 21 ajándéktipp, kattintható URL-lel, aktuális árral és képekkel 4 hazai bútoráruház kínálatából!

Tovább
0

Reblog