kazán berendezés ötlet

Az érzés, amikor van egy gyönyörű házad, amit az ízlésed szerint rendezel be és alkotsz meg, de van egy elég nagy felület, amit ha akarnál se tudnál teljesen eltüntetni, hiszen szükséged van rá. Mostanra már mindenki tudja, hogy a kazánról van szó, ami elengedhetetlen a háztartásba, de nem egy esztétikus tárgy. A szerencsésebbek meg tudják úgy oldni, hogy a garázsba, pincébe vezetik át, de sajnos kevesen vagyunk így.

 

Azonban mint mindenre, erre is vannak megoldások, amik még díszíteni is fogják az otthonunkat, és egyben eltüntetik ezt a fránya kazánt. 

Íme az ötletek, amik abszolút nem drágák, de annál szebbek!

Beépített megoldás

kazán berendezés ötlet

Egyszerű, nem sok költséggel járó megoldás, ami abszolút elbőjtatja a fránya bojlert. Egy tetszőleges kis ajtóra van hozzá szükség, és gipszkartonra. Ha egy picit is értesz hozzá, vagy utánanézel, te is meg tudod csinálni! 

Tolóajtó mögé vele 

kazán berendezés ötlet

A személyes kedvencem ez a megoldás. Nálunk pont akkora a fürdő, hogy az egyik oldalra simán be lehet tenni két tolóajtót, amihez még váz sem kell. Két magas ajtóra, vagy két tolóajtó szettre van csak szükség a tetszőleges színben, és már mehet is a menet! feldíszíthetjük polcokkal, hogy helytakarékosak is legyünk. Profi! 

Helytakarékos faszekrény

kazán berendezés ötlet

Ha kevés helyünk van, akkor ez lesz a nyerő ötlet. Nincs másra szükség, csak faanyagra, vagy egy faszekrényre, amit még ki is díszíthetünk esetlegesen. 

Melyiket próbálnád ki?

Képek: Pinterest