Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Meseszép otthon 33 M²-en 



kis lakás minilak kis terek maszkulin modern

Meglepően nagy tárolóhellyel és különböző munkaterületekkel rendelkezik ez mindössze 33 négyzetméteres otthon Észak-Kaliforniában - mindene megvan, amire a tulajdonosnak, egy fiatal szabadúszó fotósnak szüksége van.

Tovább
0

Stúdióból buja zöld kertes ház



kis lakás kis terek kertes ház átalakítás felújítás


Ennek az 52 négyzetméteres, buja zöld növényzetbe burkolt madridi háznak az átalakítását egy építészeti stúdió kapta feladatul. A fiatal tulajdonospár egy megkötéssel élt a felújítási munkálatok kapcsán: a festő stúdió régi dolgozószobáját hagyják meg eredeti szerkezetében, ugyanis a ház korábban az egyikük édesapjáé volt.

Tovább
1

30 m²-es, vörös faház, stílusosan



kis lakás kis terek faház skandináv stílus

Egy belsőépítész feleség és a férje hét évvel ezelőtt úgy döntött, megvásárolja egy svéd kis sziget tengerparti részét. A területen roskadozó régi házakat felújították, vagy teljesen lerombolták, és újjáépítették. Ez a kis, 30 négyzetméteres faház az újragondolt otthonok legújabb tagja, és mindössze néhány méterre hever a tengertől.

Tovább
0

Ablakos válaszfal 37 négyzetméteren



kis lakás kis terek térelválasztás skandináv stílus

37 négyzetméterével ugyan nem számít kifejezetten apró lakásnak ez a svéd otthon, de azért ráfér a minél praktikusabb helykihasználás. A világos padló, a fehér falak és bútorok mellett egy kevésbé hétköznapi ötletet is bevetettek a tervezők: az ablak mellé költöztetett hálórészt a konyhától úgy szeparálták, hogy a főzőhelyiség is profitálhasson a természetes fényből, ugyanakkor ne legyen egymástól ajtóval elzárva a két élettér.

Tovább
0

29 m²-es otthon, parasztház stílusban



kis terek kis lakás minilak mini otthon

Nem tudunk betelni a mobilház-megoldásokkal, így megint csak egy kerekeken álló miniotthont hoztunk a blogra, méghozzá parasztház stílusban. A házhoz tartozik egy hívogató terasz is, kerti asztallal és padokkal, valamint egy medencével. A fehérre festett guruló házban egy fiatal házaspár él két lányával Kanada legnyugatibb részén.

Tovább
0

Reblog