Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Miniotthon egy hajón



kis lakás kis terek hajólak

Bemutatjuk Heidi-Ho-t, a 9 méter hosszú hajólakot, amelyben egyszerre három személy is kényelmesen aludhat. A fedélzet 3,5 méter széles, de 2,5 méteresre szűkíthető - ez azért jó, mert ezzel a csökkentett mérettel és a házikó eltávolításával akár közúti pótkocsiként is használható.

Tovább
0

Jól kihasznált, otthonos 34 m²



kis lakás kis terek skandináv stílus hálógaléria helykihasználás

Bár ennek a stockholmi garzonnak a tulajdonosa kifejezetten kiadás céljából vásárolta a lakást, nemcsak összecsapta a végeredményt, hanem kifejezetten lakályos, élhető és praktikus otthonná varázsolta a felújításra váró alapterületet.

Tovább
0

Lehajtható ágy és praktikák 21 m²-en



kis lakás kis terek praktikus kialakítás helykihasználás

Ennek a visszafogott kis otthonnak minden négyzecentiméterét igyekeztek maximálisan kihasználni a tulajdonosok, hogy minden meglegyen, ami a mindennapi élethez szükséges. Egy ilyen elrendezésű és méretű lakásnál a lehajtható ágy tökéletes megoldás lehet - napközben kanapés nappali, éjjel franciaágyas hálószoba áll a lakók rendelkezésére.

Tovább
0

Gardróbot az ágy alá - minilak praktikusan



kis lakás kis terek helykihasználás

Amikor a rendelkezésre álló alapterület szűkös, a nappali és háló különválasztása az egyik legnagyobb kihívás egy lakás életterének kialakításánál. Márpedig ebben a svéd otthonban mindössze 23 négyzetméterrel kellett a lakóknak gazdálkodniuk, hogy valamelyest szeparálják az ágyat a konyhás nappalitól.

Tovább
0

Tetőtérben, 32 négyzetméteren



kis lakás kis terek galéria tetőtér

Ennek a kis, tetőtéri lakásnak az új tulajdonosai egy belsőépítész stúdiót bíztak meg az átalakítási munkálatokkal Spanyolországban. A fiatal pár egy bohém hangulatú városi kuckót szeretett volna a korábban elhanyagolt, sötét lakás falai közé varázsolni, és a hozzáértő csapat segítségével sikerült is az álmuk.

Tovább
0

Reblog