Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Mila Kunis és Ashton Kutcher villája – sztárház szemlesztárház milakunis ashtonkutcher

Mila és Ashton első blikkre az a boldog pár, akiket nem igazán mozgat meg a hírnév, a rajongók, élik az életüket, mint a hétköznapi emberek. A fényűzést sosem szerették, ez megmutatkozik a beverly Hills-i házukról is, ami visszafogott, tanyasi jellegű, de mégis modern és elegáns minden szeglete.

Tovább
0

Rihanna bérelhető álomháza – sztárház szemlesztárház

Azt hiszem ideális Rihannáról, a dollármilliárdos énekesről beszélgetnünk, hiszen az idei Super Bowl Halftime Show-t ő tette színessé, és nem is akárhogyan - terhesen. Az éneklésen kívül üzletasszony, és több ingatlan tulajdonosa, amiket bérbe szokott adni. Ebből az egyiket mutatjuk most be.

Tovább
0

Sztárház szemle – Jason StathamEgyszerű, de nagyszerű - ez a mondat jellemzi Jason Statham gyönyörűséges, tengerparti otthonát. A híres színész nem túl magamutogatós - legalábbis a házában nem így gondolkodik.

sztárház

A minimalizmusban és a természetességben hisz, a fa játszik főszerepet a gyönyörű házában. Fából készült a kanapé, az asztalok, a falak, szekrények, az ágyak. A fehér falak és a sötétebb, fa bútorok tökéletes harmóniát sugároznak.

Tovább
0

Reblog