sztárház

Azt hiszem ideális Rihannáról, a dollármilliárdos énekesről beszélgetnünk, hiszen az idei Super Bowl Halftime Show-t ő tette színessé, és nem is akárhogyan – terhesen. Az éneklésen kívül üzletasszony, és több ingatlan tulajdonosa, amiket bérbe szokott adni. Ebből az egyiket mutatjuk most be.

 

sztárház

A „ház” Beverly Hillsben található – nem meglepő – és 13,8 Millió eurót ( vagyis több, mint 5 milliárd forintot) ér.

A villa több, mint 700 négyzetméter, vintage beütésű, modern parasztház stílussal. A fél hektáros birtokot sövény veszi körbe, ami privát szférát biztosít. A ház egyébként 1930-ban épült.
5 hálószoba, 7 fürdőszoba, hatalmas nyitott konyha, márvány kandalló, edzőterem, úszómedence, jakuzzi, tűzrakóhely és szórakozóhely található a birtokon.
Egy zsákutcában található az otthonuk, egy olyan utcában, ahol többek között Madonna, Mariah Carey is lakott, vagy lakik.

sztárházsztárházsztárházsztárházsztárházsztárházsztárházsztárházsztárházsztárházsztárház

Rihanna úgy tűnik odáig van a márványért, hiszen egész konyhája abból van megcsinálva. Ezen túl a legnagyobb fürdőszoba is márványos, amihez egy hatalmas terasz tartozik.
Belül a fehér, krém és földszínek dominálnak, az ablakok pedig feketék.
A feszített víztükrű medence hatalmas, a napozó rész gyönyörűen ki van dolgozva.

Ezen kívül van egy bárszoba, ahol különféle méregdrága italok vannak kipakolva a pult mögötti polcra. Itt aztán lehet lazítani..

A gyönyörű házat Rihanna 80 ezer dollárért, vagyis 28 millió forintért adja ki.