Egyszerű, de nagyszerű – ez a mondat jellemzi Jason Statham gyönyörűséges, tengerparti otthonát. A híres színész nem túl magamutogatós – legalábbis a házában nem így gondolkodik.

sztárház

A minimalizmusban és a természetességben hisz, a fa játszik főszerepet a gyönyörű házában. Fából készült a kanapé, az asztalok, a falak, szekrények, az ágyak. A fehér falak és a sötétebb, fa bútorok tökéletes harmóniát sugároznak.

 

sztárház

sztárház

Statham Malibuban elhelyezkedő, 4 hálószobával és 3 fürdőszobával rendelkező otthona 13 millió dollárt, vagyis több, mint 4 milliárd forintot ér. A csodálatos berendezésen kívül a modernitásra is természetesen odafigyelt: hatalmas ablakok, nyílt terek és pár kandalló is díszíti az otthont.

sztárház

sztárház

A legfontosabb Statham számára a napfény, a világos terek:

„Az Egyesült Királyságban minden ház ugyanolyan. Kis terek, apró szobák kandallóval és szinte az összes vörös téglából épült. Tehát, amikor a padlótól a plafonig hatalmas ablakok vannak a házban, az összeköti a kinti teret a bentivel, van benne valami Zen-szerű, és ez hatalmas nyugalmat ad. „

sztárház

sztárház

A férfi egyébként imád változni és változtatni. Alig várja, hogy belekezdhessen egy új projektbe, vagyis egy másik ház renoválásába. Elmondása szerint az ingatlanok, az építészet, és a belsőépítészet tartja őt életben, imád ezzel foglalkozni. Látszik is, hiszen ez a ház tökéletesre sikeredett.

sztárház

sztárház

Lehet, hogy szakmát kéne váltania?

Képek: Uncrate