Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés
Négyfal

Így rendezd be a fürdőszobát, hogy tökéletes legyen! fürdőszoba berendezésA mosdó kinézete mindig számottevő az életünkben, hiszen valljuk be, sok időt töltünk abban a helyiségben, így nem szabad összecsapnunk a berendezését. Az aranyszabályok mellett összeszedtem olyan elképzeléseket is, amikkel profibbnak tűnik majd a fürdőszoba kinézete - és még csak nem is egetrengető "beavatkozások".

Tovább
2

Szépséges előszobákelőszoba inspiráció válogatás

Az első dolog, amivel egy otthonba lépve találkozunk, az előszoba. Az első benyomás márpedig az egész lakásról alkotott képünkért, az enteriőr hangulatáért, összhatásáért is felelős - érdemes tehát odafigyelnünk erre a -legtöbbször- kis vagy éppen szűkös helyiségre is. Legyen hely, ahol az ember leveheti a cipőjét kényelmesen, legyen hely a kabátoknak az akasztón, legyen hely a táskáknak, ernyőknek - de legyen dekoratív, hívogató is az előszobánk.

Tovább
0

Hasznos tippek kis fürdőszobáhozfürdőszoba kis terek kis fürdőszoba

Kreatívkodhatunk a csempékkel, mintákkal, formákkal és színekkel, jól jöhetnek a tükrök, a praktikus és szűk helyen is elférő szekrények - ami biztos, hogy kulcsfontosságú egy kis fürdőszoba kialakításánál, az a jó elrendezés. Ha ez megvan, és igyekeztünk minden négyzetcentimétert praktikusan felhasználni, jöhetnek az optikai trükkök.

Tovább
0

25 skandináv őszi enteriőrskandináv stílus ősz

Puha, kötött pléd a kanapén, duci, plüssbársony díszpárnák, fehér műszőrme a karosszéken, szárazvirágok egy geometrikus formájú vázában, harsányzöld növények zsákkaspóban, vastag, süppedős szőnyeg a fapadlón - gyakran visszaköszönő elemei ezek a manapság is nagy népszerűségnek örvendő lakberendezési trendnek. És nem véletlenül, a skandinávok szinte az év minden napján igyekeznek kihasználni a napfényes órák szűkös repertoárját, így nagy rutinjuk van benne; érdemes tőlük a kissé komorabb őszi napokra is ellesni a stílus jellemzőit.

Tovább
1

Így lesz kuckózós hangulatú a hálóősz inspiráció hálószoba

Kézben egy csésze habos kávé egy hűvös reggelen, ölben egy könyv lefekvés előtt, miközben az ablakon az eső dobol, lábak pedig a puha, meleg takaró alatt - ilyen pillanatokkal könnyebb szeretni az őszt a hálószobából. Adjuk meg magunkat a szép lassan mindennapokban eluralkodó évszaknak, és alakítsuk ki úgy a hálószobánk berendezését, hogy tükrözze mindazt, amiért kedvelhetjük ezt az avarsárga néhány hónapot!

Tovább
0
«
12

Reblog