Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Nappali a teraszon, 24 m²-en



kis lakás kis terek otthonos erkély

Ha egy minilakáshoz tartozó erkély/terasz majdnem akkora, mint maga a lakás, akkor elég erős a kísértés, hogy hasznos élettérként használja az ember, ne csak szimpla kiegészítőként. Ebben a svéd garzonban a lakás 24 négyzetméteréhez majdnem 20 négyzetméternyi külső tér tartozik, a tulajdonosok pedig úgy gondolták, a belső tér kialakításánál el tudják engedni a nappalit, még akkor is, ha az időjárás csak az év egy bizonyos szakaszában teszi lehetővé, hogy azt inkább a teraszon rendezzék be.

Tovább
0

Tárolás 23 négyzetméteren



kis lakás kis terek tárolás helykihasználás

A kis alapterületű otthonoknál gyakori kihívás a kellő tárolófelület megoldása. Ebben a svéd lakásban nem csináltak belőle problémát, az egyik falfelületet padlótól mennyezetig beépítették szekrénnyel, és mivel esztétikusan olvad a sok fehér ajtó az azonos színű falsíkba, dekorációként is remekül működik.

Tovább
0

Praktikus elrendezés 31 m²-en



kis lakás kis terek garzon pasztell

Ez a 31 négyzetméteres lakás két lehetőséget hagyott a tulajdonosának a hálórésszel kapcsolatban: vagy a bejáratnál, a gardróbszobában, vagy fölötte lehetett kialakítani. Mindkét verzió kompromisszumokkal jár, de az utóbbival természetes fény is jut az alvókuckóba, ami nem elhanyagolható szempont akkor sem, ha éjszaka nincs rá szükség.

Tovább
0

30 négyzetméteres legénylakás



kis lakás kis terek legénylakás skandináv stílus maszkulin

A szürke és fekete különböző árnyalatai a meleg sárgával vegyítve hívogató, ugyanakkor inkább maszkulin jelleget kölcsönöznek ennek a mindössze 30 négyzetméteres, svéd otthonnak. Egy ekkora alapterületen szükség van nemcsak a kreativitásra, de a kompromisszumokra is, a hálórészt mindenképpen egy légtérben kell megoldani a nappalival.

Tovább
0

Stílusos 18 négyzetméter



Ebben a 18 négyzetméteres párizsi lakásban a zöldes szürke árnyalatok és a fehér kombinációja, valamint az ötletes elrendezés adja a tágasabb térérzetet, a sötét fa elemek pedig eleganciát kölcsönöznek az enteriőrnek. Egy kinyitható kanapé nappali ülőgarnitúraként és éjjeli fekhelyként is funkcionál, kompakt, de mégis élhető megoldással.

Tovább
0

Reblog