Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés
Négyfal

Szépséges előszobákelőszoba inspiráció válogatás

Az első dolog, amivel egy otthonba lépve találkozunk, az előszoba. Az első benyomás márpedig az egész lakásról alkotott képünkért, az enteriőr hangulatáért, összhatásáért is felelős - érdemes tehát odafigyelnünk erre a -legtöbbször- kis vagy éppen szűkös helyiségre is. Legyen hely, ahol az ember leveheti a cipőjét kényelmesen, legyen hely a kabátoknak az akasztón, legyen hely a táskáknak, ernyőknek - de legyen dekoratív, hívogató is az előszobánk.

Tovább
0

Ilyen egy otthonos lakás 46 m²-enotthonos beton fa elemek

Otthonos lakások kialakítását kapta feladatul egy építészeti stúdió egy korábbi gyárépület területén. Ez az otthon az egyik projektjük - a feladat: negyvenhat négyzetmétert hívogató és meleg hangulatúvá varázsolni, minél inkább egy légtér meghagyására törekedve. A helyiségeket így egyéb térelválasztó megoldásokkal oldották meg.

Tovább
0

Nyitott konyhapolcok szekrény helyettkonyha polc

Ha konyhánk kialakítására vagy felújítására kerül a sor, a tárolás megoldása az egyik sarkalatos pont. Legyen elég pakolófelület, de praktikus, kényelmes is legyen, azaz elférjünk, de találjuk is meg, amit keresünk. Bár a konyhaszekrények uralma töretlen, hiszen azon felül, hogy praktikus, mélységgel rendelkező funkciójuk van, a konyha alap megjelenéséért, a designért is nagy részben felelnek, érdemes elgondolkodni a nyitott polcfelületek használatán is.

Tovább
0

20 konyha a fehér és fa kombinációjábankonyha skandináv stílus inspiráció válogatás

Ha tiszta, üde hatásra törekszünk, érdemes a fehér színhez nyúlnunk, bármilyen helyiség kialakításáról is legyen szó. Ha meleg összhatás a cél, használjuk a fa puhító barnaságát, világostól sötétig, bármilyen árnyalatban. Ha tiszta, ragyogó és otthonos, hívogató konyha a cél, kombináljuk ezt a két színt, és nem lőhetünk mellé!

Tovább
0

Így lesz meleg hatású egy otthonmeleg hatás fa burkolat otthonos modern

Nemrég adta át tulajdonosának ezt a prágai lakást a belsőépítészeti stúdió, miután befejezte a felújítási munkálatokat. A megbízás szerint nemcsak otthonos és hívogató, valamint modern enteriőrt kellett létrehozniuk, de a berendezésnek tükröznie kellett azt is, hogy lakója az utazás szerelmese.

Tovább
0

Reblog