Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Térelválasztás üvegfallal 37 m²-en



kis lakás kis terek üvegfal skandináv stílus térelválasztás

Végre egy kis lakás, ahol a térérzetnövelés oltárán nem a sötét színeket áldozták fel a tulajdonosok - gondolhatják többen ennek a svéd otthonnak a képeit nézegetve. Már-már egyértelmű, ha nem kizárólagos megoldása a kisebb alapterületű lakásoknak a natúr színpaletta használata, és sokan ódzkodnak is a csupán fehér szín használatától. Mi nem tartozunk ugyan közéjük, mert kifejezetten szeretjük a világosan ragyogó, üde fehér enteriőröket, mégis be kell látnunk, hogy ez a belső tér kifejezetten jól sikerült, a szürkés-kék színvilág uralma ellenére is.

Tovább
0

Szépséges előszobák



előszoba inspiráció válogatás

Az első dolog, amivel egy otthonba lépve találkozunk, az előszoba. Az első benyomás márpedig az egész lakásról alkotott képünkért, az enteriőr hangulatáért, összhatásáért is felelős - érdemes tehát odafigyelnünk erre a -legtöbbször- kis vagy éppen szűkös helyiségre is. Legyen hely, ahol az ember leveheti a cipőjét kényelmesen, legyen hely a kabátoknak az akasztón, legyen hely a táskáknak, ernyőknek - de legyen dekoratív, hívogató is az előszobánk.

Tovább
0

Ilyen egy otthonos lakás 46 m²-en



otthonos beton fa elemek

Otthonos lakások kialakítását kapta feladatul egy építészeti stúdió egy korábbi gyárépület területén. Ez az otthon az egyik projektjük - a feladat: negyvenhat négyzetmétert hívogató és meleg hangulatúvá varázsolni, minél inkább egy légtér meghagyására törekedve. A helyiségeket így egyéb térelválasztó megoldásokkal oldották meg.

Tovább
0

Nyitott konyhapolcok szekrény helyett



konyha polc

Ha konyhánk kialakítására vagy felújítására kerül a sor, a tárolás megoldása az egyik sarkalatos pont. Legyen elég pakolófelület, de praktikus, kényelmes is legyen, azaz elférjünk, de találjuk is meg, amit keresünk. Bár a konyhaszekrények uralma töretlen, hiszen azon felül, hogy praktikus, mélységgel rendelkező funkciójuk van, a konyha alap megjelenéséért, a designért is nagy részben felelnek, érdemes elgondolkodni a nyitott polcfelületek használatán is.

Tovább
0

20 konyha a fehér és fa kombinációjában



konyha skandináv stílus inspiráció válogatás

Ha tiszta, üde hatásra törekszünk, érdemes a fehér színhez nyúlnunk, bármilyen helyiség kialakításáról is legyen szó. Ha meleg összhatás a cél, használjuk a fa puhító barnaságát, világostól sötétig, bármilyen árnyalatban. Ha tiszta, ragyogó és otthonos, hívogató konyha a cél, kombináljuk ezt a két színt, és nem lőhetünk mellé!

Tovább
0

Reblog