Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Így lesz meleg hatású egy otthon



meleg hatás fa burkolat otthonos modern

Nemrég adta át tulajdonosának ezt a prágai lakást a belsőépítészeti stúdió, miután befejezte a felújítási munkálatokat. A megbízás szerint nemcsak otthonos és hívogató, valamint modern enteriőrt kellett létrehozniuk, de a berendezésnek tükröznie kellett azt is, hogy lakója az utazás szerelmese.

Tovább
0

Miniotthon egy hajón



kis lakás kis terek hajólak

Bemutatjuk Heidi-Ho-t, a 9 méter hosszú hajólakot, amelyben egyszerre három személy is kényelmesen aludhat. A fedélzet 3,5 méter széles, de 2,5 méteresre szűkíthető - ez azért jó, mert ezzel a csökkentett mérettel és a házikó eltávolításával akár közúti pótkocsiként is használható.

Tovább
0

Templomból modern otthon



átalakítás modern

Ennek a tágas és modern otthonnak a megálmodását és kivitelezését egy belsőépítész stúdió kapta megbízásul az észak-angliai vidéken. A korábban templomként funkcionáló épület sok éven át elhagyatottan állt, így elég lehangoló látványt nyújtott, amikor új tulajdonosai rátaláltak. A felújítás során a történelmi külsőt megóvva világos, hívogató és vidám enteriőr került kialakításra.

Tovább
0

25 dekoráció égősorból



karácsony dekoráció válogatás égősor

Nem titok, hogy szívből szeretjük az égősor-dekorációkat, minden évben elő is vesszük ezeket, de nem véletlenül: mindig van új inspiráció, amiből ötletet lehet meríteni. Böngésztünk egy kicsit (na jó, nem is olyan keveset) az interneten, milyen csillogó, meleget sugárzó, otthonos megoldások is vannak erre az egyszerű, de annál hatásosabb dekorkellékre. Jöjjenek hát a világító otthondíszek kreatív megoldásai, hangolódásra fel!

Tovább
0

Díszpárna karácsonyra - hazai online körkép



hazai kínálat otthondekor dekoráció díszpárna ajándékötlet online körkép

Karácsonyi ajándékokat böngészhetünk már szerencsére online is, lakberendezési tárgyakat, főleg dísztárgyakat csomagolni a fa alá pedig mindig hálás ötlet. A téli hidegben pedig különösen jó érzés egy-egy puha, ölelnivaló párnával melegedni a kanapén, ezért körbenéztünk az interneten a nagyobb lakberendezési áruházak díszpárnakínálatát összehasonlítva.

Tovább
0

Reblog