Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Ilyen az élet a világ legmagasabban fekvő lakásábanA luxuslakás a manhattani Central Park Torony legfelső három emeletét foglalja el, ezáltal a világ legmagasabban elhelyezkedő otthona.

Tovább
0

Rihanna bérelhető álomháza – sztárház szemleAzt hiszem ideális Rihannáról, a dollármilliárdos énekesről beszélgetnünk, hiszen az idei Super Bowl Halftime Show-t ő tette színessé, és nem is akárhogyan – terhesen. Az éneklésen kívül üzletasszony, és több ingatlan tulajdonosa, amiket bérbe szokott adni. Ebből az egyiket mutatjuk most be.

A „ház” Beverly Hillsben található – nem meglepő – és 13,8 Millió eurót ( vagyis több, mint 5 milliárd forintot) ér.

A villa több, mint 700 négyzetméter, vintage beütésű, modern parasztház stílussal. A fél hektáros birtokot sövény veszi körbe, ami privát szférát biztosít. A ház egyébként 1930-ban épült.
5 hálószoba, 7 fürdőszoba, hatalmas nyitott konyha, márvány kandalló, edzőterem, úszómedence, jakuzzi, tűzrakóhely és szórakozóhely található a birtokon.
Egy zsákutcában található az otthonuk, egy olyan utcában, ahol többek között Madonna, Mariah Carey is lakott, vagy lakik.

Rihanna úgy tűnik odáig van a márványért, hiszen egész konyhája abból van megcsinálva. Ezen túl a legnagyobb fürdőszoba is márványos, amihez egy hatalmas terasz tartozik.
Belül a fehér, krém és földszínek dominálnak, az ablakok pedig feketék.
A feszített víztükrű medence hatalmas, a napozó rész gyönyörűen ki van dolgozva.

Ezen kívül van egy bárszoba, ahol különféle méregdrága italok vannak kipakolva a pult mögötti polcra. Itt aztán lehet lazítani..

A gyönyörű házat Rihanna 80 ezer dollárért, vagyis 28 millió forintért adja ki.

Tovább
0

Fantasztikus ötletek a kazán eltakarásáraAz érzés, amikor van egy gyönyörű házad, amit az ízlésed szerint rendezel be és alkotsz meg, de van egy elég nagy felület, amit ha akarnál se tudnál teljesen eltüntetni, hiszen szükséged van rá. Mostanra már mindenki tudja, hogy a kazánról van szó, ami elengedhetetlen a háztartásba, de nem egy esztétikus tárgy. A szerencsésebbek meg tudják úgy oldni, hogy a garázsba, pincébe vezetik át, de sajnos kevesen vagyunk így.

Azonban mint mindenre, erre is vannak megoldások, amik még díszíteni is fogják az otthonunkat, és egyben eltüntetik ezt a fránya kazánt. 

Íme az ötletek, amik abszolút nem drágák, de annál szebbek!

Beépített megoldás

Egyszerű, nem sok költséggel járó megoldás, ami abszolút elbőjtatja a fránya bojlert. Egy tetszőleges kis ajtóra van hozzá szükség, és gipszkartonra. Ha egy picit is értesz hozzá, vagy utánanézel, te is meg tudod csinálni! 

Tolóajtó mögé vele 

A személyes kedvencem ez a megoldás. Nálunk pont akkora a fürdő, hogy az egyik oldalra simán be lehet tenni két tolóajtót, amihez még váz sem kell. Két magas ajtóra, vagy két tolóajtó szettre van csak szükség a tetszőleges színben, és már mehet is a menet! feldíszíthetjük polcokkal, hogy helytakarékosak is legyünk. Profi! 

Helytakarékos faszekrény

Ha kevés helyünk van, akkor ez lesz a nyerő ötlet. Nincs másra szükség, csak faanyagra, vagy egy faszekrényre, amit még ki is díszíthetünk esetlegesen. 

Melyiket próbálnád ki?

Képek: Pinterest

Tovább
1

Egyszerű és nagyszerű: saját készítésű adventi koszorúkadvent karácsony koszorú

A koszorú a karácsonyi időszakban egy fontos jelkép, így mindenki nagy hangsúlyt fektet arra, hogy tökéletesen mutasson. Azonban - és most nem a boltok ellen szeretnék beszélni - sokkal drágább kész koszorúkat veszünk, amik minőségben nincsenek a toppon, vagy nem hasonlít az elképzelésünkhöz, esetleg van rajta valami, ami mégsem tetszik.

Ez okból mi már hosszú évek óta saját magunknak csináljuk a koszorúkat, ami nem csak költséghatékonyabb, de fantasztikus családi, kreatív program is egyben.

Tovább
0

Vérfagyasztó Halloween-i dekor - tuti rád jön a frászhalloween

Eltérve a megszokottól, most nem a "NégyFal" közötti dolgokról írok, hanem arról, ami az ajtón kívül történik.
Mint tudjuk nálunk, Magyariországon nem annyira szokás tartani a Halloween-t, max lerendezzük egy faragott tökkel, vagy pár denevéres dekorral és annyiban is hagyjuk. Azonban nincs ez mindenhol így, figyelembevéve Amerikát, ahol külön versenyt rendeznek annak, hogy kinek a háza a legrémisztőbb.. Nagyon odateszik magukat odakint a lakók, emberméretű bábúk, hatalmas pókhálók és miegymással próbálják ráhozni a szomszédságban élőkre a frászt.

Tovább
0

Reblog