Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Nappali a teraszon, 24 m²-en



kis lakás kis terek otthonos erkély

Ha egy minilakáshoz tartozó erkély/terasz majdnem akkora, mint maga a lakás, akkor elég erős a kísértés, hogy hasznos élettérként használja az ember, ne csak szimpla kiegészítőként. Ebben a svéd garzonban a lakás 24 négyzetméteréhez majdnem 20 négyzetméternyi külső tér tartozik, a tulajdonosok pedig úgy gondolták, a belső tér kialakításánál el tudják engedni a nappalit, még akkor is, ha az időjárás csak az év egy bizonyos szakaszában teszi lehetővé, hogy azt inkább a teraszon rendezzék be.

Tovább
0

Őszi hangulat a lakberendezésben: burgundi



színek ősz évszak

Ahelyett, hogy sajnálnánk, amiért hamarosan beköszönt, nézzük inkább a közeledő ősz jó oldalát: bekuckózós, puha párnákkal, takarókkal melegedős, meghitt és otthonos, sőt, kifejezetten hangulatos lehet a nyárt hamarosan felváltó évszak.

Tovább
0

Hálószobák feketén-fehéren



feketefehér hálószoba minimalista

Valószínűleg kevesen gondolnak elsőként ennek a két színnek a kombinációjára, ha a hálószobájuk dekorációjáról van szó, pedig a fekete és a fehér kontrasztos harmóniája nemcsak egyéniséget, de eleganciát, finom egyensúlyt is kölcsönözhet a helyiségnek. Helye van a skandináv, a bohém vagy épp a minimalista stílusban is, minden azon múlik, hogyan alkalmazzuk ezt a két markáns árnyalatot.

Tovább
2

25 konyha, amiből érdemes ötletet lopni



konyha legszebb inspiráció

Hófehér összhatás egy kis csavarral, meleget sugárzó fa elemek, cementlapok vagy metrócsempék, markáns színű konyhabútorok vagy téglafal - ahány konyha, annyiféle stílus képviselteti magát az alábbi válogatásban, egyben azonban megegyeznek: mindegyikük harmóniát sugároz, hívogató és különlegesen szép.

Tovább
1

Tárolás 23 négyzetméteren



kis lakás kis terek tárolás helykihasználás

A kis alapterületű otthonoknál gyakori kihívás a kellő tárolófelület megoldása. Ebben a svéd lakásban nem csináltak belőle problémát, az egyik falfelületet padlótól mennyezetig beépítették szekrénnyel, és mivel esztétikusan olvad a sok fehér ajtó az azonos színű falsíkba, dekorációként is remekül működik.

Tovább
0

Reblog