Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

30 példa szobanövény dekorációra



szobanövény otthondekor

A szobanövények szerencsére virágkorukat élik a lakberendezésben, minél több, minél zöldebb, annál jobb, annál otthonosabb lehet a végeredmény. Fontos, hogy ápoljuk őket, és nemcsak azért, mert egy élőlényt gondozni kell, vagy mert meghálálja a törődést, hanem azért is, mert akkor visz igazán életet egy enteriőrbe egy-egy növény, ha friss, egészségesen zöld.

Tovább
0

Jól kihasznált, otthonos 34 m²



kis lakás kis terek skandináv stílus hálógaléria helykihasználás

Bár ennek a stockholmi garzonnak a tulajdonosa kifejezetten kiadás céljából vásárolta a lakást, nemcsak összecsapta a végeredményt, hanem kifejezetten lakályos, élhető és praktikus otthonná varázsolta a felújításra váró alapterületet.

Tovább
0

25 variáció U-alakú konyhára



konyha inspiráció l-alakú konyha

A rendelkezésre álló tér formája, adottságai nagyban befolyásolják a konyhánk kinézetét, így érdemes az adott elrendezéshez igazítani a stílusát is, hogy ne csak praktikus, de kényelmes, hívogató is legyen a végeredmény.

Tovább
0

25 skandináv őszi enteriőr



skandináv stílus ősz

Puha, kötött pléd a kanapén, duci, plüssbársony díszpárnák, fehér műszőrme a karosszéken, szárazvirágok egy geometrikus formájú vázában, harsányzöld növények zsákkaspóban, vastag, süppedős szőnyeg a fapadlón - gyakran visszaköszönő elemei ezek a manapság is nagy népszerűségnek örvendő lakberendezési trendnek. És nem véletlenül, a skandinávok szinte az év minden napján igyekeznek kihasználni a napfényes órák szűkös repertoárját, így nagy rutinjuk van benne; érdemes tőlük a kissé komorabb őszi napokra is ellesni a stílus jellemzőit.

Tovább
1

Lehajtható ágy és praktikák 21 m²-en



kis lakás kis terek praktikus kialakítás helykihasználás

Ennek a visszafogott kis otthonnak minden négyzecentiméterét igyekeztek maximálisan kihasználni a tulajdonosok, hogy minden meglegyen, ami a mindennapi élethez szükséges. Egy ilyen elrendezésű és méretű lakásnál a lehajtható ágy tökéletes megoldás lehet - napközben kanapés nappali, éjjel franciaágyas hálószoba áll a lakók rendelkezésére.

Tovább
0

Reblog