Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Gardróbot az ágy alá - minilak praktikusan



kis lakás kis terek helykihasználás

Amikor a rendelkezésre álló alapterület szűkös, a nappali és háló különválasztása az egyik legnagyobb kihívás egy lakás életterének kialakításánál. Márpedig ebben a svéd otthonban mindössze 23 négyzetméterrel kellett a lakóknak gazdálkodniuk, hogy valamelyest szeparálják az ágyat a konyhás nappalitól.

Tovább
0

Pasztell színek és 40 m²-es kert



pasztell színek felújítás otthonos

Olyan otthonos spanyol házat találtunk az interneten böngészve, hogy azonnal beköltöznénk, ha lehetne, minden négyzetcentiméteréért rajongunk. Lássuk!

Amikor 20 évvel ezelőtt egy házaspár rátalált erre az ingatlanra, az omladozó falak sem vették el a kedvüket a vásárlástól, miután meglátták a hozzá tartotó 40 négyzetméteres kertet. Azonnal neki is láttak a felújítási munkálatoknak - hogy minél több pénzt megtakarítsanak, külső segítség nélkül.

Tovább
0

Így lesz kuckózós hangulatú a háló



ősz inspiráció hálószoba

Kézben egy csésze habos kávé egy hűvös reggelen, ölben egy könyv lefekvés előtt, miközben az ablakon az eső dobol, lábak pedig a puha, meleg takaró alatt - ilyen pillanatokkal könnyebb szeretni az őszt a hálószobából. Adjuk meg magunkat a szép lassan mindennapokban eluralkodó évszaknak, és alakítsuk ki úgy a hálószobánk berendezését, hogy tükrözze mindazt, amiért kedvelhetjük ezt az avarsárga néhány hónapot!

Tovább
0

Nyaralóból otthon



nyaraló átalakítás családi ház otthonos

Egy fiatal házaspár úgy döntött, elég a városi nyüzsgésből, és két gyermekükkel az addig csak nyaralóként használt házukba költözött az ausztrál Yallingupba, 300 km-re korábbi lakhelyüktől.

Tovább
0

Tetőtérben, 32 négyzetméteren



kis lakás kis terek galéria tetőtér

Ennek a kis, tetőtéri lakásnak az új tulajdonosai egy belsőépítész stúdiót bíztak meg az átalakítási munkálatokkal Spanyolországban. A fiatal pár egy bohém hangulatú városi kuckót szeretett volna a korábban elhanyagolt, sötét lakás falai közé varázsolni, és a hozzáértő csapat segítségével sikerült is az álmuk.

Tovább
0

Reblog