Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

 A színek pszichológiája - hogyan hatnak ránk?




falszín falfestés színpszichológia

Amikor a ház átalakításáról beszélünk, azonnal a falfestés az,ami eszünkbe jut.Ez egy lényeges döntés, hiszen fontos szerepet játszik a mindennapjainkban. Azon túl, hogy nap mint nap azt nézzük és abban élünk, rengeteg pozitív hatása van ránk.
Sokan nem tudják, de a színeknek külön pszichológiájuk van, amik alapján könnyebb lehet a választásunk, ha a felújítás ezen szakaszához érünk.

Tovább
0

Új dekorációs őrület: A felhő plafon



A házunk dekorálása mindig fantasztikus program, hiszen már egy apró dolog is nagyon feldobhatja a lakást. A változás és változtatás az életünk része, tömérdek boldogsághormont szabadít fel, ha átalakíthatjuk az életterünket.

Ha már apró változtatásokról beszélünk, egy egyszerű dekorációt fogok bemutatni, ami rettentően elterjedt a TikTok nevezetű videómegosztó miatt. Persze, ha az emberek meghallják ezt a nevet, csak az értelmetlen videók ugranak be, de meglepetésünkre igenis akadnak alkotó szellemű posztok is.

Dekor

Tovább
0

Inspiráló lak, 22 m²-en



kis terek kis lakás mobilotthon minilak

Ez a 22 négyzetméteres miniház olyan utazóknak nyújt átmeneti, komfortos otthont Új-Zélandon, akik hosszabb időszakra szeretnék meglátogatni családjukat vagy barátaikat a festői környzetben. Egy mini-mobilházak építésével foglalkozó cég egyik gyöngyszeme ez a Csendes-óceán déli részére és bujazöld fenyőerdőre néző házikó.

Tovább
0

20+1 tetőtéri szoba, otthonosan



tetőtér hálószoba

A tetőtéri helyiségek kialakítása ugyan sokszor kihívást jelent, cserébe viszont kreatív, egyedi megoldásokra is lehetőséget nyújt. A nem függőleges falsíkokhoz igazítani nem olyan egyszerű például a bútorokat, de ha ezen túl tud lépni az ember, máris a helyiség kuckós, otthonos hangulatára fókuszálhat. Tény, hogy nem lehet a párkányra muskátlit vagy orchideákat pakolni, nem lehet függönyt tenni az ablakok elé; ellenben a tetőablakon át láthatjuk az eget, a lustán vánszorgó vagy épp egymást sebesen tologató bárányfelhőket.

Tovább
0

10+1 tipp, amivel újjávarázsolhatod az otthonod



felújítás inspiráció

Ahhoz, hogy egy helyiségnek új külsőt kölcsönözzünk, nincs szükség minden esetben nagy változtatásokra. Már apróságokkal is jelentős változást érhetünk el: egy új falszínnel (vagy akár falrészlettel) szobanövényekkel, fali dekorációkkal, eltérő színű vagy mintázatú textilekkel, függönnyel vagy egyéb kiegészítőkkel. Összegyűjtöttem 10+1 inspiráló megoldást a helyiségek újragondolásához, remélem, segít nektek is néhány ötlettel!

Tovább
0

Reblog