Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Sztárház szemle – Jason Statham



Egyszerű, de nagyszerű - ez a mondat jellemzi Jason Statham gyönyörűséges, tengerparti otthonát. A híres színész nem túl magamutogatós - legalábbis a házában nem így gondolkodik.

sztárház

A minimalizmusban és a természetességben hisz, a fa játszik főszerepet a gyönyörű házában. Fából készült a kanapé, az asztalok, a falak, szekrények, az ágyak. A fehér falak és a sötétebb, fa bútorok tökéletes harmóniát sugároznak.

Tovább
0

Így rendezd be a fürdőszobát, hogy tökéletes legyen! 



fürdőszoba berendezésA mosdó kinézete mindig számottevő az életünkben, hiszen valljuk be, sok időt töltünk abban a helyiségben, így nem szabad összecsapnunk a berendezését. Az aranyszabályok mellett összeszedtem olyan elképzeléseket is, amikkel profibbnak tűnik majd a fürdőszoba kinézete - és még csak nem is egetrengető "beavatkozások".

Tovább
2

Okosotthonra vágysz? Ezekre a kütyükre mindenféleképpen szükséged lesz!



Otthonunk kialakítása ma már nem csak az egyszerű alapfunkciók és stílusos dizájn figyelembevételével történik, hiszen a technológia adta lehetőségeknek köszönhetően számos kényelmi és életminőséget javító funkcióval ellátott eszközzel díszíthetjük lakásunkat. A lehetőségek tárháza igencsak nagy, ráadásul folyamatosan növekszik. Mi most a legalapabb okosotthon kiegészítőket gyűjtöttük össze.

Tovább
0

Az okoságy, amitől még a horkolás is elmúlik



okoságy ágy alvás

Alváshiány, felszínes alvás, hangos horkolás és fájdalom.. Ezeknek - elméletileg- mind búcsút inthetünk egy technológiának köszönhetően..
Először én sem hittem ennek, de ha az ember elolvassa majd átgondolja, valóban van valóságalapja ennek a dolognak.
A horkolás mind a hangot kiadó, mind az őt hallgató félnek megkeserítheti az éjszakáját - emellett egészségtelen is. Mindenki arról álmodozik, hogy hogy lehetne megszüntetni mindenféle műtét nélkül ezt a mumust. Most úgy tűnik, hogy van fény az alagút végén.

Tovább
0

A legmenőbb konténerházak - tuti beköltöznél!



konténerház

Már fiatal korunkban álmodoztunk arról, hogy milyen lenne egy saját birodalom, amit úgy rendezel be, ahogyan akarsz és te felelsz érte, de ezek a vágyálmok addig tartottak, amíg rá nem jöttünk, hogy mennyibe is kerül egy saját kis kuckó.
Nagyon nehéz elindulni manapság a különköltözés útján, főleg az anyagi dolgok miatt..
Pár éve azonban reményt keltett egy sokkal olcsóbb, de lakható technika: a konténerház.

Tovább
0

Reblog