Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés
Négyfal

Okosotthonra vágysz? Ezekre a kütyükre mindenféleképpen szükséged lesz!Otthonunk kialakítása ma már nem csak az egyszerű alapfunkciók és stílusos dizájn figyelembevételével történik, hiszen a technológia adta lehetőségeknek köszönhetően számos kényelmi és életminőséget javító funkcióval ellátott eszközzel díszíthetjük lakásunkat. A lehetőségek tárháza igencsak nagy, ráadásul folyamatosan növekszik. Mi most a legalapabb okosotthon kiegészítőket gyűjtöttük össze.

Tovább
0

Az okoságy, amitől még a horkolás is elmúlikokoságy ágy alvás

Alváshiány, felszínes alvás, hangos horkolás és fájdalom.. Ezeknek - elméletileg- mind búcsút inthetünk egy technológiának köszönhetően..
Először én sem hittem ennek, de ha az ember elolvassa majd átgondolja, valóban van valóságalapja ennek a dolognak.
A horkolás mind a hangot kiadó, mind az őt hallgató félnek megkeserítheti az éjszakáját - emellett egészségtelen is. Mindenki arról álmodozik, hogy hogy lehetne megszüntetni mindenféle műtét nélkül ezt a mumust. Most úgy tűnik, hogy van fény az alagút végén.

Tovább
0

A legmenőbb konténerházak - tuti beköltöznél!konténerház

Már fiatal korunkban álmodoztunk arról, hogy milyen lenne egy saját birodalom, amit úgy rendezel be, ahogyan akarsz és te felelsz érte, de ezek a vágyálmok addig tartottak, amíg rá nem jöttünk, hogy mennyibe is kerül egy saját kis kuckó.
Nagyon nehéz elindulni manapság a különköltözés útján, főleg az anyagi dolgok miatt..
Pár éve azonban reményt keltett egy sokkal olcsóbb, de lakható technika: a konténerház.

Tovább
0

 A színek pszichológiája - hogyan hatnak ránk?
falszín falfestés színpszichológia

Amikor a ház átalakításáról beszélünk, azonnal a falfestés az,ami eszünkbe jut.Ez egy lényeges döntés, hiszen fontos szerepet játszik a mindennapjainkban. Azon túl, hogy nap mint nap azt nézzük és abban élünk, rengeteg pozitív hatása van ránk.
Sokan nem tudják, de a színeknek külön pszichológiájuk van, amik alapján könnyebb lehet a választásunk, ha a felújítás ezen szakaszához érünk.

Tovább
0

Új dekorációs őrület: A felhő plafonA házunk dekorálása mindig fantasztikus program, hiszen már egy apró dolog is nagyon feldobhatja a lakást. A változás és változtatás az életünk része, tömérdek boldogsághormont szabadít fel, ha átalakíthatjuk az életterünket.

Ha már apró változtatásokról beszélünk, egy egyszerű dekorációt fogok bemutatni, ami rettentően elterjedt a TikTok nevezetű videómegosztó miatt. Persze, ha az emberek meghallják ezt a nevet, csak az értelmetlen videók ugranak be, de meglepetésünkre igenis akadnak alkotó szellemű posztok is.

Dekor

Tovább
0

Reblog