Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Így néz ki Rihanna legújabb Penthouse lakásarihanna penthouse
Már írtunk Rihannáról, aki jó pár ingatlannal rendelkezik Los Angeles legelőkelőbb negyedében. Az énekesnő nem csak a zenélésben tehetséges, de a befektetések bajnoka is. Két villával büszkélkedhet Beverly Hillsben, amiket bérbe ad, most pedig egy Penthouse lakást vett, jóval annak ára alatt.

Tovább
0

Ilyen az élet a világ legmagasabban fekvő lakásábanA luxuslakás a manhattani Central Park Torony legfelső három emeletét foglalja el, ezáltal a világ legmagasabban elhelyezkedő otthona.

Tovább
0

Rihanna bérelhető álomháza – sztárház szemlesztárház

Azt hiszem ideális Rihannáról, a dollármilliárdos énekesről beszélgetnünk, hiszen az idei Super Bowl Halftime Show-t ő tette színessé, és nem is akárhogyan - terhesen. Az éneklésen kívül üzletasszony, és több ingatlan tulajdonosa, amiket bérbe szokott adni. Ebből az egyiket mutatjuk most be.

Tovább
0

Fantasztikus ötletek a kazán eltakarásárakazán berendezés ötlet

Az érzés, amikor van egy gyönyörű házad, amit az ízlésed szerint rendezel be és alkotsz meg, de van egy elég nagy felület, amit ha akarnál se tudnál teljesen eltüntetni, hiszen szükséged van rá. Mostanra már mindenki tudja, hogy a kazánról van szó, ami elengedhetetlen a háztartásba, de nem egy esztétikus tárgy. A szerencsésebbek meg tudják úgy oldni, hogy a garázsba, pincébe vezetik át, de sajnos kevesen vagyunk így.

Tovább
1

Egyszerű és nagyszerű: saját készítésű adventi koszorúkadvent karácsony koszorú

A koszorú a karácsonyi időszakban egy fontos jelkép, így mindenki nagy hangsúlyt fektet arra, hogy tökéletesen mutasson. Azonban - és most nem a boltok ellen szeretnék beszélni - sokkal drágább kész koszorúkat veszünk, amik minőségben nincsenek a toppon, vagy nem hasonlít az elképzelésünkhöz, esetleg van rajta valami, ami mégsem tetszik.

Ez okból mi már hosszú évek óta saját magunknak csináljuk a koszorúkat, ami nem csak költséghatékonyabb, de fantasztikus családi, kreatív program is egyben.

Tovább
0

Reblog