Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Profi tippek a házban való tároláshozTárolás helykihasználás

A praktikus tárolás kulcsfontosságú ahhoz, hogy otthonunk rendezett és tiszta legyen. Sokszor azonban nehéz megtalálni a megfelelő helyet azoknak a tárgyaknak, amelyek nélkülözhetetlenek, de nem akarjuk, hogy szem előtt legyenek. Az alábbiakban néhány hasznos ötletet osztunk meg arról, hogyan lehet hatékonyan tárolni a dolgokat a házban.

Tovább
0

Így néz ki Rihanna legújabb Penthouse lakásarihanna penthouse
Már írtunk Rihannáról, aki jó pár ingatlannal rendelkezik Los Angeles legelőkelőbb negyedében. Az énekesnő nem csak a zenélésben tehetséges, de a befektetések bajnoka is. Két villával büszkélkedhet Beverly Hillsben, amiket bérbe ad, most pedig egy Penthouse lakást vett, jóval annak ára alatt.

Tovább
0

Ilyen az élet a világ legmagasabban fekvő lakásábanA luxuslakás a manhattani Central Park Torony legfelső három emeletét foglalja el, ezáltal a világ legmagasabban elhelyezkedő otthona.

Tovább
0

Rihanna bérelhető álomháza – sztárház szemlesztárház

Azt hiszem ideális Rihannáról, a dollármilliárdos énekesről beszélgetnünk, hiszen az idei Super Bowl Halftime Show-t ő tette színessé, és nem is akárhogyan - terhesen. Az éneklésen kívül üzletasszony, és több ingatlan tulajdonosa, amiket bérbe szokott adni. Ebből az egyiket mutatjuk most be.

Tovább
0

Fantasztikus ötletek a kazán eltakarásárakazán berendezés ötlet

Az érzés, amikor van egy gyönyörű házad, amit az ízlésed szerint rendezel be és alkotsz meg, de van egy elég nagy felület, amit ha akarnál se tudnál teljesen eltüntetni, hiszen szükséged van rá. Mostanra már mindenki tudja, hogy a kazánról van szó, ami elengedhetetlen a háztartásba, de nem egy esztétikus tárgy. A szerencsésebbek meg tudják úgy oldni, hogy a garázsba, pincébe vezetik át, de sajnos kevesen vagyunk így.

Tovább
1

Reblog