Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Így varázsolj őszies hangulatot a házba fillérekből!



dekoráció ősz

Az ősz az egyik leghangulatosabb évszak - legalábbis szerintem. A sárguló falevelek, a meleg színek, az ünnepek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy élvezzük az egyébként hűvösödő időszakot. Azonban nem csak házon kívül csodálhatjuk, könnyen, olcsón megteremthetjük a házban is ezt a varázslatos évszakot.

Íme néhány ötlet, ami segít őszies hangulatot varázsolni az otthonodba, költséghatékonyan.

Tovább
0

Kis fürdőszobák stílusosan



fürdőszoba kis terek

Nem minden a méret, ha egy helyiség kialakításáról van szó. Sok lakásban a fürdőszobák húzzák a rövidebbet, ha spórolni kell az alapterületen, és legtöbbször nemcsak a kádról kell lemondanunk, hanem azt is kénytelenek vagyunk bevállalni, hogy a wc-vel közös helyiség legyen az, ahol egy fárasztó nap végén ellazulhatunk egy frissítő zuhany alatt.

Tovább
0

Kádár-kockából modern ház 4 hónap alatt – lehetséges!



kádárkocka felújítás

Egy régi ház megvételébe, felújításába belevágni egy hatalmas vállalás, főleg a mai árak mellett. Sajnos egyre drágább minden, ami az építkezéshez, felújításhoz kell, ezért csakis akkor működhet ilyen flottul egy átalakítás, ha előre megvan rá a keretünk.

Tovább
0

Profi tippek a házban való tároláshoz



Tárolás helykihasználás

A praktikus tárolás kulcsfontosságú ahhoz, hogy otthonunk rendezett és tiszta legyen. Sokszor azonban nehéz megtalálni a megfelelő helyet azoknak a tárgyaknak, amelyek nélkülözhetetlenek, de nem akarjuk, hogy szem előtt legyenek. Az alábbiakban néhány hasznos ötletet osztunk meg arról, hogyan lehet hatékonyan tárolni a dolgokat a házban.

Tovább
0

Így néz ki Rihanna legújabb Penthouse lakása



rihanna penthouse
Már írtunk Rihannáról, aki jó pár ingatlannal rendelkezik Los Angeles legelőkelőbb negyedében. Az énekesnő nem csak a zenélésben tehetséges, de a befektetések bajnoka is. Két villával büszkélkedhet Beverly Hillsben, amiket bérbe ad, most pedig egy Penthouse lakást vett, jóval annak ára alatt.

Tovább
0

Reblog