Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

25 skandináv karácsonyi dekorötlet



karácsony ünnepi dekor inspiráció skandináv stílus

Meleg, ünnepi hangulatot sugárzó girland, gyertyák és mécsesek az ablakban, pasztell színekben pompázó asztalteríték, zöld, gyantaillatú fenyőág és csillagok - van mit elleseni a skandináv stílus ünnepi dekorációiból. Az alábbi összeállításban a téli, adventi időszakra hangoló, jól eltalált otthondekorációkat válogattunk, inspirációul a karácsonyi készülődéshez.

Tovább
0

Álomház a Costa Braván



mediterrán álomotthon beköltöznénk nyaraló

Mi nem hiányozhat egy tengerparti házból? A puha homok, a meleg és megnyugtató színek, a modern bútorok, a mezítláb járkálás lehetősége, na és a tengerre nyíló minél szélesebb panoráma. Mindezek megadattak egy négygyermekes családnak, akik egy belsőépítész stúdió által megálmodott, majd megvalósított álomházat vásároltak Spanyolország észak-keleti részén.

Tovább
0

Rattan, fehér és kék a tengerparti hangulat kulcsa



tengerparti hangulat rattan pasztell

Nem kell a tenger mellett élnünk ahhoz, hogy a tengerpart légies frissességét és laza hangulatát tükrözze otthonunk. Ahogy ez, a Chicago külvárosában található álomlakás is jól mutatja: rattan bútorok, ropogós fehér, meleget sugárzó fa-elemek és tenger inspirálta színek a nyárias életérzés kulcsa.

Tovább
0

Hasznos tippek kis fürdőszobához



fürdőszoba kis terek kis fürdőszoba

Kreatívkodhatunk a csempékkel, mintákkal, formákkal és színekkel, jól jöhetnek a tükrök, a praktikus és szűk helyen is elférő szekrények - ami biztos, hogy kulcsfontosságú egy kis fürdőszoba kialakításánál, az a jó elrendezés. Ha ez megvan, és igyekeztünk minden négyzetcentimétert praktikusan felhasználni, jöhetnek az optikai trükkök.

Tovább
0

25 különleges konyhacsempe



konyha konyhacsempe válogatás

Konyhánk hangulata nagyban függ a helyiségben használt hidegburkolatoktól, különösen a fali csempékre igaz ez; ezért is fontos, hogy körültekintően válasszuk ki őket. Egyre egyedibb, különlegesebb palettából válogathat, aki konyhafelújításra adja a fejét, nemcsak a színeket, de a formákat, méreteket, anyagokat is tekintve. Bár egy-egy merész, markáns árnyalat, forma csábító lehet, különösen, ha maga a konyhabútor és a padlóburkolat/járólap letisztult, visszafogott és egyszerű, gondoljunk arra is, hogy öt-tíz évvel később is tudnánk-e szeretni az összhatást.

Tovább
0

Reblog