sztárlak

Katy Perry, a popzene egyik legkiemelkedőbb alakja meghirdette fényűző, méregdrága villáját, amiben férjével – Orlando Bloommal - és másfél éves kislányával élnek.

 

Nem meglepő, ha azt mondom, hogy Beverly Hills-ben található a modern otthon, aminek berendezése és fekvése is tökéletes. Csendes, zöldövezettel körülvett helyen fekszik, minden megtalálható benne, ami a kényelmes élethez kell, szóval természetesen nem adja apró pénzért, ami azt illeti, egészen pontosan 19,48 millió dollárért, vagyis majdnem 7 milliárd forintért szeretne tőle megszabadulni.

Mi az a minden, ami megtalálható az 5472 négyzetlábnyi házban?

sztárlak

sztárlak

Kezdjük is meg a sort az 5 hálószobával, amiknek minden szeglete tökéletes. Minden szobához tartozik egy fürdőszoba. A belmagasság hatalmas, így mindenhol tágas terek vannak, amiket a fehér falak még nagyobbá tesznek.

sztárlak

sztárlak

A konyha egyszerűen fantasztikus, minden nő álma, hófehér bútorokkal és T alakú konyhaszigettel, ahol aztán bőven van hely sütni-főzni.

sztárlak

Ahogy megyünk fel a lépcsőn, megpillanthatjuk a hatalmas hálószobát, ahol nyugtató, zöldes árnyalatok biztosítják a minőségi pihenést.

Említésre méltó a könyvtár, a médiaterem, az edzőterem és a szauna is. Meg kell hagyni, itt aztán el tudná képzelni az ember az életét.

sztárlak

A legnagyobb gyémántját a háznak utoljára hagytam, az pedig a hatalmas kert – amit inkább parknak mondanék. A végtelen pázsit és a gyönyörű fák mellett ékeskedik még egy merülő és egy hagyományos medence, amiből tökéletes kilátás nyílik a városra – ha pedig napozni kívánnánk, arra ott a rendezett, napágyas terasz.

sztárlak

Ami biztos, hogy a következő tulajdonos nagyon jól fog járni, és itt aztán kipihenheti az elmúlt idők fáradalmait.

Képek: Tyler Hogan