rihanna penthouse
Már írtunk Rihannáról, aki jó pár ingatlannal rendelkezik Los Angeles legelőkelőbb negyedében. Az énekesnő nem csak a zenélésben tehetséges, de a befektetések bajnoka is. Két villával büszkélkedhet Beverly Hillsben, amiket bérbe ad, most pedig egy Penthouse lakást vett, jóval annak ára alatt.

 

rihanna penthouse

Hiába van végtelen vagyona ( 1,4 milliárd dollár), szeret nagyon jó üzleteket kötni, amit itt is megmutatott.

A Penthouse előző tulaja Nick Molnár volt, aki eredetileg 28 millió dollárért ( majdnem 10 milliárd forintért) árulta a lakást. Ebből Rihanna 7 millió dollárt alkudott le, nem is akárhogyan: tudta, hogy egy olyan adót hoztak be áprilisban az államban, ami miatt Molnárnak hatalmas pénzeket kell fizetnie az adás-vétel után. Így hát Rihanna meggyőzte, hogy március 31-én írják alá a szerződést, amivel Molnár 1,1 millió dollárt ( majdnem 400 millió forintot) tartott meg, azonban még így is bukott a lakáson 600 ezer dollárt, ami 200 millió forint.

rihanna penthouserihanna penthouserihanna penthouserihanna penthouserihanna penthouserihanna penthouserihanna penthouserihanna penthouse

Az énekesnő tehát már birtokol egy 836 négyzetméteres. privát liftes, mozitermes, négy hálószobás, 6 és fél fürdőszobás, teraszos lakás, ami a hatalmas épület teljes 40. emeletét elfoglalja.

Képek: Robb Report, Michael McNamara