A házunk dekorálása mindig fantasztikus program, hiszen már egy apró dolog is nagyon feldobhatja a lakást. A változás és változtatás az életünk része, tömérdek boldogsághormont szabadít fel, ha átalakíthatjuk az életterünket. 

Ha már apró változtatásokról beszélünk, egy egyszerű dekorációt fogok bemutatni, ami rettentően elterjedt a TikTok nevezetű videómegosztó miatt. Persze, ha az emberek meghallják ezt a nevet, csak az értelmetlen videók ugranak be, de meglepetésünkre igenis akadnak alkotó szellemű posztok is. 

Dekor

 

A felhőplafon egy mutatós dolog, amit bármikor megcsinálhatunk, hiszen nem kell más hozzá, csak led szalagok (fontos, hogy színes legyen), kartonpapír, ragasztó és vatta.
A karton azért szükséges, mert a vattákat a mennyezetre kell ragasztanunk - de a kartonokat könnyebben le lehet szedni a plafonról, ha nem tetszene a dolog, vagy megunnánk azt. 

Elkészítése

Helyezzük fel a kartonpapírokat a plafonra kétoldalú ragasztóval szorosan egymás mellé. Ha ezzel elkészültünk, jöhetnek a led szalagok tetszőlegesen. Már csak a vatta felrakása maradt hátra - és csodás eredményt kapunk. Persze, rá kell szánni az időt, de a mellékelt videó mutatja, hogy megéri! 

Ha kedvet kaptál, itt egy kis puska az elkészítéséhez: