halloween

Eltérve a megszokottól, most nem a "NégyFal" közötti dolgokról írok, hanem arról, ami az ajtón kívül történik.
Mint tudjuk nálunk, Magyariországon nem annyira szokás tartani a  Halloween-t, max lerendezzük egy faragott tökkel, vagy pár denevéres dekorral és annyiban is hagyjuk. Azonban nincs ez mindenhol így, figyelembevéve Amerikát, ahol külön versenyt rendeznek annak, hogy kinek a háza a legrémisztőbb.. Nagyon odateszik magukat odakint a lakók, emberméretű bábúk, hatalmas pókhálók és miegymással próbálják ráhozni a szomszédságban élőkre a frászt. 

 

A legvérfagyasztóbb Halloween-i dekorációk

halloween

Egy férfi úgy döntött, hogy megnézi azt a házat, amit mindenki emlegetett a díszítés miatt. Levideózta nappal és sötétben is, és abban biztos vagyok, ha élőben kéne végignéznem, tele lenne a gatyám..

A másik számomra még ijesztőbb, hiszen itt emberméretű bábukról van szó, amik nem elég, hogy ijesztőek, még mozognak is. Egy férfi készítette az összeset, és be kell vallanom, tökéletes munkát végzett. A tipikus horrorfilmekből ismert Jumpscarek itt szerepet játszanak, kiugrik ez-az a földből, vagy ajtók mögül. Hatalmas respect, nálam ő nyert! 

Az biztos, hogy nekem erre nem lenne energiám, és szerintem nem vagyok egyedül. Ez már művészet, és jó azt látni, hogy az emberek ezt tényleg kihívásnak tekintik, nem csak poénból csinálják ezt, annál sokka többről van szó. Remélem, egyszer élőben is megtapasztalhatom ezt az élményt! 

Te kidíszítenéd a házadat ilyen hátborzongató módon?